Varjas valpar är födda!

Det var ett tag sen jag bloggade nu. Roc har åkt hem igen, den veckan gick minst sagt fort! Josefine och Henrik med Eros har varit på besök. Vi hade en väldigt trevlig helg, och intressant... inte många som vågar figga för två vansinniga ovtjarkor, men Jossan går inte av för hackor hon!

Jessie har varit här och tränat lydnad, alltid lika trevligt! Vi tränade lite grann, men sen stod mat och fika på schemat! Förstås blir det en massa hundprat=)

Natten till igår var Varja orolig, jag fick sova hos henne och då lugnade hon sig. Under dagen sen var hon lite orolig till och från, jag sa till Sophia att jag tror hon får kommande natt, hon ska ju eg inte ha förrän på tisdag räknat från första parningen. Men medans jag dammsög födde Varja första valpen! Sen gick det på räls, på 2 timmar hade hon fått 8 friska valpar! 4 hanar och 4 tikar. 3 mörkbrindle hanar, 1 vit hane med stora brindle fläckar på kroppen. 2 tikar är ljusa, troligen fawn men en av dom är lite åt det blå hållet. Svårt att se säkert än. en röd tik med fina vita teckan och en tik är vit med stora mörka brindle fläckar på kroppen. Jättekul med lite olika färger men de tre mörkbrindle hanarna kommer bli svåra att skilja;) speciellt två av dom har precis samma teckning.

Men valpningen gick jättebra och Varja är en superduktig förstföderska! 



Här kommer två film klipp på Finlis valpar som är ute och leker. Snart flyttar iallafall några av dom, Saga som vi ska ha ut på foder är kvar så länge.





O så lite bilder

Alla 4



Lilla söta Ina, C. fashion in gold



Leker med Engla





Lilla Saga, C. fairytale of finli



Shark, C. Ferocious white shark



C. Fast and furious



Hejdå! Ni sticker vi=)


Roc är här!

Roc's familj ringde oss för ett tag sedan och frågade om vi kunde passa Roc en vecka när dom skulle på semester. Självklart får han vara här=) Det är ju "vår" lille Roc! Roc är ur vår B kull och alltså kullsyskon med Xtra. Dessutom tycker jag att det är väldigt trevligt att få ha Roc här! Han är nog något av det snällaste och goaste man kan hitta i hundväg, och trots att han är så gudomligt snäll så visade han på Mht att det finns mycket att plocka fram i herrn om det behövs, en kanonhund med andra ord! Han respekterar tjejerna och beteer sig som en gentleman mot dom. För att inte prata om hur mild och gosig han är mot alla våra barn! 

Eftersom Roc bor i stan är han inte van vid att få bada så som våra, men det lärde han sig snart att njuta av=)

Valparna växer så det knakar! I morgon fyller dom 6 veckor... kan inte fatta att tiden gått så fort!

Roc, Tweed & Xtra vid sjön







Roc plockade upp pinnar som låg på botten





Syskonen Roc & Xtra (C. Black Beauty King & C. Be My Lovely Lady)



Tweed med två av sina "valpar"



Kaukasisk Ovtjarkavalp vs. Schäfervalp



Sköllungen Asko snart 4 månader gammal



C. Fast and Furious



C. Fashion in Gold



C. Ferocious white shark



Shark & C. Fairytale of Finli



Saga & Shark




RSS 2.0