Träningsträff igen!

I söndags var det dags för träningsträff igen! Vi samlades kl 10 på skolan här i svanskog. Med var, förutom jag med Tweed & Xtra, Jessie med Diesel & Naala, Angelica och Tobias med Dante, Sophia och Roger med Blade & Varja, Linda med Dynamit & Fixa, Paula och Daniel med DeDe, Denise med Harry & Chosan och Linda med Molly. Jag körde igenom alla en och en sen tränade vi alla på en gång. Vi tränade en del kontakt övningar mm. Jag fick en bra störning på sittande i grupp, DeDe och Dante lekte en sväng och Xtra satt jättefint iallafall=) Xtra var i sitt esse, så otroligt taggad och så jäkla duktig! Jättestolt=) Jag fick himla bra störning genom snälla människor och hundar som agerade åskådare precis bortanför rutan, perfekt träning!

Det var en himla lyckad träning för alla, både hundar och ägare var jätteduktiga! Framför allt tycker jag hanhundsägarna gjorde ett bra jobb, alla hanarna var nämligen väldigt nyfikna på dofterna men förarna fick över fokus på sig jättebra!

Vi åkte sen hem till oss för grillning, kaffe och en massa kul snack=) Sen vallade vi en uppletande ruta och körde lite upplet och även Emma med Dundra, Heavy och Lycky Luke tittade ut. Inte riktigt min grej men kul att göra något annat=) Även där jobbade hundarna kanonbra=)

Vi var inte färdiga med träningen förrän ganska sent, blev en heldag med andra ord! Vi hade jättetrevligt som alltid, kul att så många kom, och kör gärna en träff till snart!

Conviction's Enduro, Dante









Proudly Breed Destinys Dream (Rätt?), DeDe





Emanazione's Born to be loved, Diesel









Gyllene mix fixa ferrari (?), Fixa





Tibridge Active Egon, Harry





Conviction's Elite, Varja







Conviction's be my lovely lady, Xtra







Conviction's Dynamit





Iron Amstaff Blade



Dante



DeDe



Diesel



Conviction's Dundra



Dynamit



Harry



Molly



Conviction's Aurora, Tweed



Varja




RSS 2.0